TALAM
Bahan A
175g tepung beras
40g tepung jagung
20g tepung gandum
1 liter santan dari 1 biji kelapa
sedikit garam
Bahan B
200g Ubi Keladi (berat selepas dibuang kulit)
INTI
Bahan C
sedikit minyak untuk menumis
3 ulas bawang merah (dihiris)
3 ulas bawang putih (dihiris)
300 g daging (dihiris kecil)
1 sudu besar udang kering (ditumbuk hancur)
5 biji cili padi -- boleh digantikan dengan cili merah jika kurang gemar pedas (dihiris)
5 urat daun sup (dihiris)
1/2 kiub pati ayam 'KNOR'
1 biji bawang besar (yang bersaiz besar /dihiris tebal)
sedikit garam
sedikit kunyit
Bahan D
Daun Bawang
Daun Sup
Cili Merah
Cara-Cara Mentediakan nya. Kat Sini